Η θεραπεία της είναι συμπτωματική. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει προς το παρόν μία θεραπεία που να επηρεάζει ή να σταματά την εξέλιξη της νόσου. Παρόλα αυτά είναι διαθέσιμη μια σειρά από σκευάσματα τα οποία βοηθούν αποτελεσματικά την βελτίωση των συμπτωμάτων.
Το πιο σημαντικό βήμα στην αντιμετώπιση της νόσου Πάρκινσον έγινε το 1967, όταν ο Κοτζιάς, εισήγαγε την λεβοντόπα, για τη θεραπεία της νόσου, γεγονός που έχει θεωρηθεί μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της σύγχρονης ιατρικής και παραμένει έως σήμερα η πιο αποτελεσματική διαθέσιμη θεραπεία για την ανακούφιση των συμπτωμάτων. Ωστόσο, οι επιπλοκές της χρόνιας θεραπείας όπως οι δυσκινησίες και οι κινητικές διακυμάνσεις αποτελούν σημαντικά εμπόδια στην χρήση της.
Οι αγωνιστές ντοπαμίνης, οι αναστολείς της COMT, οι αναστολείς ΜΑΟ-Β κ.α έχουν αυξήσει σημαντικά το θεραπευτικό όφελος των παρκινσονικών ασθενών με την ουσία όμως να εστιάζεται στο ότι κάθε παρκινσονικός ασθενής είναι διαφορετικός από τον άλλο, επομένως θεωρείται επιβεβλημένη η εξατομίκευση της εκάστοτε θεραπείας.
Η θεραπεία της προχωρημένης νόσου Πάρκινσον περιλαμβάνει την χειρουργική θεραπεία (εν τω βάθει εγκεφαλική διέγερση, DBS) καθώς και την χρήση αντλιών απομορφίνης και Duodopa.